آنچه انجام داده‌ایم

اجلاس برندینگ
با رویکرد حمایت از برندهای ملی

آنچه انجام داده‌ایم

اجلاس برندینگ
با رویکرد حمایت از برندهای ملی

اساتید و سخنرانان

دکتر سعید خزایی

عضو شورای علمی آینده نگری فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و رئیس مرکز آینده پژوهی دانشگاه تهران

دکتر سعید خزایی

عضو شورای علمی آینده نگری فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و رئیس مرکز آینده پژوهی دانشگاه تهران

دکتر محسن مهرعلیزاده

نامزد ریاست جمهوری سال 1400، عضو اسبق هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران

دکتر محسن مهرعلیزاده

نامزد ریاست جمهوری سال 1400، عضو اسبق هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران

دکتر نیما کیمیایی

مدرس دوره‌های DBA و MBA
مشاور و مدرس بیش از 90 برند معتبر داخلی و خارجی

دکتر نیما کیمیایی

مدرس دوره‌های DBA و MBA
مشاور و مدرس بیش از 90 برند معتبر داخلی و خارجی

کنگره ملی بانوی ایرانی (باور)

پیرو برگزاری رویداد های مقدماتی در سال۱۴۰۱ با محوریت تعاون و مسئولیت اجتماعی در راستای اجرای سند توسعه در بخش تعاون، با حمایت معنوی کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران هلدینگ ستاپ در نظر دارد در تیرماه ۱۴۰۲ سالروز جهانی تعاون اولین کنگره ملی بانوان ایرانی «باور» را با هدف افزایش و اعتلاء سهم مشارکت اقتصادی بانوان در پویایی اقتصادی توسعه پایدار و شبکه سازی برگزار نماید با عنایت بر اینکه از لحاظ کمی و کیفی زنان ظرفیت مهمی از جمعیت کشور را تشکیل داده و در ساحت اقتصادی و فعالیت های اجتماعی و تربیت و پرورش نسل آینده ساز نقش ویژه ایفا می کنند لذا ارتقاء و متناسب سازی شرایط ورود به عرصه ی اجتماعی و افزایش نرخ مشارکت اقتصادی همراه با حفظ جایگاه قدرت بانوان ایرانی و مسلمان یعنی کیان خانواده شایسته است در صدر تمامی برنامه ریزی های مربوط به این قشر معزز نگاه جامع و عجین با حفظ کرامت و اصالت جنسیت و هویت فردی و خانوادگی و اجتماعی قرار گیرداز این‌رو کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران با توجه به برنامه ریزی و تلاش برای ایجاد ساختار و تربیت مدیران و نیروی توانمند و کارآمد از جامعه بانوان کشور در غالب شبکه تعاون و تجارت در سطح ملی منطقه ای و بین المللی در سال ۱۴۰۱ تمامی تلاش خود را برای ایجاد کارگروه مشورتی با بدنه دولت جهت تسهیل و تجمیع بازوهای پشتیبان از بخش قانون گذاران و مجریان و ناظرین بخش دولت با بخش اقتصاد مردمی تعاونی را به کار گرفته و از تمامی دستگاه های دولتی و سازمانهای وابسته که سهم معینی از حضور بانوان و جوانان را در عرصه اقتصادی و اجتماعی به خود اختصاص داده‌اند دعوت و درخواست مشارکت ملی در این کنگره را تقدیم نموده  است لذا با توجه به حضور حداکثری مسئولین محترم و خدوم بخش دولت از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و امور بانوان و خانواده وزارت کشور و در ادامه گروه های غیر دولتی اعم از اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها انجمن های صنفی تعاونی و کلیه نهادهای فعال در حوزه زنان و جوانان در نشست های تخصصی سال ۱۴۰۱ عزم خویش را بر برگزاری اولین کنگره ملی بانوان ایران با هدف ارتقاء سهم مشارکت اقتصادی بانوان در پویایی اقتصادی توسعه پایدار وشبکه سازی و تثبیت برگزاری سالیانه این کنگره به کار گرفته است لذا مراتب جهت اطلاع و ابلاغ به جامعه هدف تحت مدیریت و یا نظارت تقدیم حضور می گردد

فرایند اجرایی کنگره
«کنگره ملی» از چهار بخش مختلف تشکیل می‌شود که هر یک، گوشه‌ای از اهداف رویداد را دنبال می‌کنند.
الف) سخنرانی
در این بخش از رویداد، 5 نفر از اساتید دانشگاه، مقامات مسئول و نخبگان و کنشگران حوزه زنان، در خصوص موضوع رویداد به ارائه مطالب خود خواهند پرداخت. هدف از این بخش، تبیین ابعاد مختلف نقش‌آفرینی زنان در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی با رویکرد زیست بومی است که هر یک از اساتید محترم، از زاویه دید خود به این مسئله می‌پردازند.
ب) پنل پرسش و پاسخ
بی‌شک همکاری و همراهی اقشار مختلف بانوان، شرطی مهم و حیاتی در تحقق اهداف «سند ملی تعاون و زیست اجتماعی اقتصادی زنان» به شمار می‌رود. از این‌رو، به منظور ایجاد فضای تعامل و گفتمان موثر حول موضوع کنگره، بخشی از رویداد به گفتگو و پرسش و پاسخ میان اساتید و مسئولین مربوطه با حضار و شرکت‌کنندگان در رویداد اختصاص خواهد یافت.
ج) میزهای b2b و b2g و b2c
با توجه به اینکه به اشتراک گذاری تجربه و توانمندی شرکت‌کنندگان با یکدیگر باعث رشد و توسعه کسب و کار و کارآفرینی و ارتباط با مقامات حاضر در رویداد موجب مانع‌زدایی می‌گردد، در حاشیه این رویداد در میزهای گفتگو، صاحبان کسب‌وکار و مسئولین محترم به مذاکره و تبادل‌نظر خواهند پرداخت.
د) میز خدمت
میز خدمت «شبکه تعاون و تجارت» و میز خدمت «اتاق تعاون»
در راستای مسئولیت خدمت رسانی اتاق تعاون و شبکه به مخاطبین رویداد، در لابی رویداد میزهای خدمت جهت مشاوره و خدمت رسانی برقرار خواهد بود.

ح) پنل تخصصی
روی سن رویداد، جمعی از جمله نماینده و یا استاد از دانشگاه‌های مطرح کشور، نمایندگان از وزارتخانه‌ها و مجلس، نمایندگان از اتاق تعاون و شبکه تعاون و تجارت پاسخگوی سوالات و دغدغه بانوان در حوزه‌های مربوطه خواهند بود.
ط) نمایشگاه (کاتالوگ سنتر)
در حاشیه گردهمایی، نمایشگاهی از دستاوردهای بانوان در حوزه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی برگزار خواهد گردید. هدف از این نمایشگاه، آشنایی با توانمندی‌های بانوان در عرصه‌های گوناگون با ارائه کاتالوگ، و ایجاد روحیه امید، نشاط و خودباوری در این قشر است.
ی) تقدیر از فعالین برتر حوزه بانوان
در پایان رویداد، تعدادی از نخبگان، کنشگران و مدیران نهادهای حوزه بانوان که دستاورهای ارزشمندی در حوزه‌های مربوطه کسب نموده‌اند، مورد تقدیر و تکریم قرار خواهند گرفت.

اهداف کنگره مطابق با سند توسعه بخش تعاون عبارتند از:

  • تدوین سندملی زیست بوم پایدار زنان تعاونگر
  • توسعه شبکه های اعتماد و تقویت سرمایه اجتماعی تعاونی ها
  • گسترش فرهنگ و نهادینه شدن مشارکت اجتماعی از طریق تعاونی ها
  • سازوکارهای پایداری مشاغل بخش تعاون ،کارآفرینی اجتماعی

بخش‌های رویداد:

  • افتتاحیه کنگره ملی بانوان با محوریت پویایی اقتصاد، زنان تعاونگر
  • پنل تخصصی
  • پنل پرسش و پاسخ با مقامات و مسئولین
  • نمایشگاه تخصصی جانبی
  • اختتامیه کنگره و جشنواره ملی مشارکت ذینفعان

جهت ثبت نام فرم زیر را تکمیل نمایید. همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خوهند گرفت.

گزارش تصویری

    این مجموعه فعالیت خود را از سال 1380 با هدف ارائه خدمات مدیریتی به همراه آموزش و استاندارد سازی صنایع کشور مطابق با مطالعات و پیشرفتهای روز دنیا آغاز نمود.این گروه در راستای پاسخ به نیازسازمانها و کسب و کار متنوع بازار احتمام به راه اندازی دپارتمانهای متنوع نمود.

    آدرس

    مشهد، بلوار معلم ، بین معلم 61 و 63 ، پلاک 151

    تلفن

    05131995

    EMAIL

    info@setupholding.com

    [button button_text=”مشاوره” button_style=”style-1″ font=”heading-font” button_size=”hero” button_link=”#” link_open=”” button_icon=”icon-right-thin” href_title=”مشاوره”]