اسفند ماه 1402

تهران

اساتید و سخنرانان

جناب آقای دکتر ویس کرمی

معاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

جناب آقای دکتر ویس کرمی

معاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

جناب آقای دکتر بابک نگاهداری

ریاست مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی

جناب آقای دکتر بابک نگاهداری

ریاست مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی

سرکار خانم خاطره استادرضایی

عضو محترم هیات رئیسه اتاق تعاون استان تهران

سرکار خانم خاطره استادرضایی

عضو محترم هیات رئیسه اتاق تعاون استان تهران

دکتر محسن طاهری دمنه

مدرس و مشاور آینده پژوهی، عضو فدراسیون جهانی آینده پژوهی و عضو بنیاد ملی نخبگان

دکتر محسن طاهری دمنه

مدرس و مشاور آینده پژوهی، عضو فدراسیون جهانی آینده پژوهی و عضو بنیاد ملی نخبگان

سومین جشنواره ملی مسئولیت اجتماعی (قاف)

هرچند ریشه‌های تاریخی موضوع «مسئولیت اجتماعی شرکتی» (CSR) به اوایل قرن نوزدهم میلادی باز می‌گردد، ولی آن‌چه ما امروزه تحت این عنوان می‌شناسیم عمدتا محصول تفکرات و مطالعات اندیشمندان حوزه‌های علوم اجتماعی و مدیریت، در هفتاد سال اخیر است. توجه به ابعاد انسانی، اجتماعی و زیست‌محیطیِ فعالیت‌های اقتصادی، و تعهد داوطلبانه به ارزش‌هایی فراتر از منفعت مادی حداکثری، گفتمان «مسئولیت اجتماعی شرکتی» را تشکیل می‌دهد. در واقع CSR رویکرد «تعهد و مسئولیت‌های فراتر از قانون» را در مقابل «اصالت سود حداکثری در چارچوب قانون» ترویج می‌کند.
در کشور ما نیز، مقوله مسئولیت اجتماعی طی یک دهه اخیر جای خود را در ادبیات مدیریتی سازمان‌ها و شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی پیدا نموده و به تدریج در حال نهادینه شدن است. ما نیز در شرکت آسان تجارت سفیر ( هلدینگ ستاپ )، این مسئله را به فال نیک گرفته و در همین راستا سومین رویداد سراسری مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها و سازمان‌ها را با نام «جشنواره ملی قاف»، و با هدف هم‌فکری و هم‌افزایی فعالین، متخصصین و کارشناسان این عرصه، و همچنین شناسایی و تجلیل از برترین شرکت‌های کشور در حوزه مسئولیت اجتماعی شرکتی، برگزار گردید.

اهداف جشنواره

با توجه به رویکرد شورای سیاست‌گذاری جشنواره و در راستای سیاست‌های کلان نظام جمهوری اسلامی ایران، مهم‌ترین اهداف این رویداد عبارتند از: 

  • ترویج گفتمان مسئولیت اجتماعی در میان سازمان‌ها، شرکت‌ها و موسسات بخش خصوصی و دولتی
  • آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و عملی و تجارب موفق جهانی در حوزه CSR
  • آموزش، شبکه‌سازی و هم‌افزایی و انتقال تجربه در میان فعالین حوزه مسئولیت اجتماعی
  • معرفی و تجلیل از شرکت‌ها و موسسات پیشرو در حوزه CSR

محورهای جشنواره

با در نظر گرفتن آرا و نظرات گوناگون در حوزه مسئولیت اجتماعی شرکتی، محورهای اصلی جشنواره بر اساس سند «استاندارد ملی مسئولیت اجتماعی» تعیین گردید. 

  1. حکمرانی سازمانی
  2. رویه‌های مرتبط با نیروی کار
  3. رویه‌های کاری منصفانه
  4. مسائل مصرف‌کننده
  5. جلب مشارکت و توسعه جامعه محلی

تجلیل از برگزیدگان

شورای سیاست‌گذاری جشنواره بر اساس محورهای پنج‌گانه رویداد شامل «حکمرانی سازمانی»، «رویه‌های مرتبط با نیروی کار»، «رویه‌های کاری منصفانه»، «مسائل مصرف‌کننده» و «جلب مشارکت و توسعه جامعه محلی»، گروهی از متخصصین و خبرگان کشوری را به عنوان هیئت داوران منصوب نمود. هیئت داوران به اتفاق آرا، شرکت‌های برتر در هر یک از موضوعات را بر اساس شاخص‌های تعیین‌شده مشخص نموده و در پایان، به 3 شرکت برتر در هر یک از محورهای پنج‌گانه، «نشان سیمرغ مسئولیت اجتماعی» اعطا  گردید.    

    این مجموعه فعالیت خود را از سال 1380 با هدف ارائه خدمات مدیریتی به همراه آموزش و استاندارد سازی صنایع کشور مطابق با مطالعات و پیشرفتهای روز دنیا آغاز نمود.این گروه در راستای پاسخ به نیازسازمانها و کسب و کار متنوع بازار احتمام به راه اندازی دپارتمانهای متنوع نمود.

    آدرس

    مشهد، بلوار معلم ، بین معلم 61 و 63 ، پلاک 151

    تلفن

    05131995

    EMAIL

    info@setupholding.com

    [button button_text=”مشاوره” button_style=”style-1″ font=”heading-font” button_size=”hero” button_link=”#” link_open=”” button_icon=”icon-right-thin” href_title=”مشاوره”]